Sider

onsdag 2. mai 2012

Malerier i interiøret

Det fine med å være glad i å male, er at man kan bytte ut maleriene hele tiden etter hvilke farger man liker og hva som passer til interiøret. Det dumme er at man blir veldig fort lei sine egne bilder og maler over dem etterhvert.

Her er noen av maleriene jeg har malt som har hengt oppe i stua mi. Noen henger der enda og noen er solgt/malt over eller stuet inn på soverommet.

Litt om bildene:

Dette bilde liker jeg egentlig ganske godt, det malte jeg en sommer når jeg var hjemme på ferie i 2009. Er mye arbeid bak dette da jeg har brukt forskjellige teknikker og flere lag.


Disse er ganske nye, og her liker jeg de lyse fargene og mønstrene jeg har fått frem, har jeg brukt teip for å få  frem de geometriske formene. Lag på lag her også.

Oppsette er litt random i forhold til spikrene som allerede hang der, har enda ikke gjort noe med det.Et prikkebilde jeg malte for en stund siden, endel arbeid, men ganske gøy med de fine lillatonene
 dette er solgt.
Passet jo ganske godt inn på dette bildet da. men ikke til resten av stua. Dette bilde har jeg med fordi jeg liker lyset og at bilde matcher duken. Ikke et maleri jeg er så fornøyd med så husker ikke helt hva som skjedde med det. Ligger sikkert i et skap, enn så lenge.


Disse bildene passet kanskje ikke så godt sammen, men liker å henge opp bildene for å vurdere om jeg liker dem eller ikke. De små bildene er mye struktur og lag på lag, samt objekter som er limt på. De er solgt.

Uglebilde har jeg malt videre på å ligger i ugle-innlegget mitt, er kanskje mer fornøyd med den tidligere utgaven.
Det store maleriet har jeg jobbet edel med og har endel struktur i seg, Liker farge. Er solgt.  

Disse malte jeg da jeg gledet meg til lysere tider. Henger ikke oppe nå da.
Dette maleriet har jeg jobbet med over en lengere periode og er lag på lag, dette har jeg malt videre på etter jeg tok dette bilde og er enda ikke fornøyd;) Samme blåfarge som stuebordet.
 dette bilde liker jeg,
 er endel struktur som ikke vises på bildet her, men farge gjør meg glad, gult er forsatt kult!


Hvilket maleri liker du best og hvorfor?


1 kommentar:

 1. Likte det første bilde og det lillaprikkete, det første er veldig rolig i fargene samtidig som det gir dybde, det lilla likte jeg pga fargene ... blir en fargeklatt på veggen liksom..

  Malte ett lilla bilde selv med forskjellige nyanser, syns det ble ganske fint på den hvite veggen min :)


  Du er kjempeflink Ida, uansett hvilken stil du maler i så blir det lekkert!

  God Onsdag,
  Klem Jatte :)

  SvarSlett

Takk for kommentaren :)